Mina honor


Daydream's Halloumi

Född: 10/12 2010 Ba eubk

Mamma: Arinella's Treasury

Pappa: Glimmer's Ancho

Halloumi är den råtta som står mig allra närmst av de som bor här nu. Hon är alltid glad, äventyrlig men kommer alltid springande på inkallning. Hon visar så otroligt mycket när hon tycker om någon och charmar allt och alla. Halloumi är mamma till min Queens and Queers kull.


Rackarns Bollar

Chocolate agouti

Bollar fungerar utmärkt i flock men är inte jätteförtjust i människor. Min första agoutiråtta och hon är otroligt vacker med världens mjukaste päls som man bara vill borra in näsan i.


Daydream's Rullgardina

Ba hd mm

Mamma: Daydream's Tooticki

Pappa: Glimmer's Ancho

Rullebullen som hon kallas, är en stooor tjej. Lugn, väldigt go tant som har ett häng som inte är av denna världen.


Daydream's Annika

Ba hd mm

Mamma: Daydream's Tooticki

Pappa: Glimmer's Ancho

Min fina Annika som föddes med en del av huvudet intryckt, trodde aldrig hon skulle överleva och bli "normal", men det blev hon. Också ett helt fantastiskt fint temperament. Lugn och matglad och ställer alltid upp och putsar ens naglar om man kliar henne.


Daydream's Dorotea

Ba hd x

Född: 3/8 2011

Mamma: Daydream's Halloumi

Pappa: Daydream's Moonwalker

Älskade Dorotea, en så glad liten skit som alltid ska rymma eller hitta på något annat som hon inte får, men som tycker att matte är roligast i världen och kommer precis som sin mamma rusande på inkallning.


Daydream's Sigrid

Ba eubk

Född: 3/8 2011

Mamma: Daydream's Halloumi

Pappa: Daydream's Moonwalker

Sigrid är lite lugnare än sin mamma och syster, lite mer drottninglik ;) En ganska liten tjej som är väldigt duktig på att inreda rätt i buren när jag förstört ordningen genom att städa.


Make a Free Website with Yola.